EMMY

Something I need

H E J !

Hur mår ni alla? Hoppas ni haft ett riktigt bra sportlov hittils. Underbart fina Clara har ju slängt in lite inlägg, TACK!
Jag har precis vaknat. När vi skulle flyga hem igår skulle planet gått 19.50 men pga fel med någon kedja så lämna vi inte förrän 20.50. Fruktansvärt segt med tanke på att man var så himla trött, vi hade gått upp halv åtta på morgonen. Det gjorde vi ju varje dag men annars hade man typ sovit vid åtta. Haha, nej men det var lite segt. Därför efter vi kört hem från Köpenhamn kom vi inte hem förrän halv två.

Antar att det inte är vad ni vill läsa om, hur flyget gick haha.
L O N D O N, en av mina favoriter. Det va något med luften, människorna och gatorna jag gillade. Jag kände mig väldigt hemma fast jag var äkta turist med kamera. Förutom allt vänligt folk som sa på bredaste brittiskan ''ohh sorriiyy'' eller ''excusee miiee'' varje gång dem rörde någon så var där otroligt fint folk. Dem flesta var snyggt klädda om man kan säga så. I Helsingborg går många i samma blusar, jackor och skor. Det är snyggt, men i London hade man mycket kappor men också lite sin egen stil. Många va väldigt fint klädda i kjol, kavaj, slips osv. Men sen var det dem som klädde sig snyggt utan det. Matchade jeans, kappa och högklackat. Jaja, sen var alla som sagt snygga, många killar så riktigt bra ut. Även tjejer såklart, men ja killar intresserar mig mer, haha.
Kommer att skriva lite mer sen om allt vi gjorde, men än så länge har jag inte dem bilderna än.

Vi shoppa ju jätte mycket som sagt, och jag älskar kassar!
Inte många som vet det, men så fint att få sina plagg i en snygg papperskasse istället för vanliga h&m kassar från år 2000. Jag fick med mig några snyggar kassar. Mango, Primark, Victoria Secret hade riktigt snygga kassar. Handlade inget på hollister, men syrran gjorde och dem är också snygga. Sen shoppa jag lite på Monki, Harrod's, h&m och lite små butiker. Harrod's är för er som inte vet typ världens dyraste butik. Man kan i princip köpa vad som helst där. Vi kolla lite kläder och väskor, vilket var bara märke. Superfina balklänningar för 30.000-50.000. Väskor var Louis Vuitton, Prada, Balgencia, Chanel osv. Hittade dock inte Mulberry som är en stor favorit. Jag köpte en penna, snål som jag är, bara för det var kul och den kosta 30 kr! 30 kr för en vanlig blyerts penna!!
Här är iaf lite bilder på mina kassar, så otroligt fint med lite färg. Spara inte alla plastkassar så därför är dem väldigt fulla, men snart kommer bilder på mina köp. Kan vara lite kul att se om ni vill, för hitta mycket som inte finns i Sverige fast butiken finns här.

Hörs snart, ha en underbar torsdag!


B I G B E N.
alla foton by me ! :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas