EMMY

Jobb, Jobb, Vänner

Det har regnat nu dem två senaste dagarna!!
HALLELUJA, va fan på tiden!!

Därför har det inte varit många badande på jobbet alls, alltså har det varit väldigt lugnt och stressfritt på mil. Men det är väldigt skönt att det är lite folk så man kan ta det lugnt på jobb också. Kan erkänna att jag kollat på filmer och serier och sagt det var tråkigt i mellan åt. Men jag gillar att gå runt och plocka, städa lite sådär. Som vi sa på skämt ''när man börjar att städa och diska är det jävligt illa''. Är ledig imorgon vilket är najs! Ska stänga av allting så INGET kan väcka mig på min lediga dag. Men sen på lördag och söndag är jag tillbaka.

Ska fixa lite ärenden och sånt imorgon, måste fixa nya skor. Köpte ett par nike free run från stadium som inte passa. Så blir en sväng inom stan.
Imorgon ska jag även träffa mina babes på kvällen. Ska bli skönt att koppla av efter en veckas intensivt arbete och bara snacka, umgås och glömma alla måste, alla men och framförallt alla regler. Jag är seg som en kola i huvudet, trött som en sengångare i kropp, speciellt knän och framförallt saknar mina babes som bara gör livet bäst! 

Nu har jag precis kommit hem efter en runda på väla med Clara, Eve och Ellen. Åkte dit efter jobb till mina fina. Vi gick runt, personligen fönstershoppa jag bara eftersom mina skor va så pass dyra och jag bara fick 1200 i lön va inte många öre på kontot kvar. Sen tog vi liten fika innan vi satte oss på bussen till stan och alla splittrades på varsitt håll. Är nu trött som en gammal gammal traktor. Men ska trotsa ögonlocken och sitta uppe lite av natten, bara för jag kan. Fast jag har lagt mig sent hela veckan kan man ju dra lite lite extra idag.

Ha en fortsatt bra kväll!

//glädje på jobbet för vi fick leverans + det regna! 
vuxenpoäng för glasögon//

    

//efter påfyllning och leverans fick jag hoppa på kartonger och springa 100 gånger om 
till pappersförpackningsåtervinnings soptunnan 50 meter bort.//


//en chailatte och dagens kvällsmat, kanelbulle från Wayne's.
har inte druckit chai på när vet inte .//
   

Headache

Birgitt Nilsson museum

Aldrig hört tals om denna människa förut. Men i födelsedag fick mormor en upplevelse och hon ville till Birgitt Nilsson museumet. Kusinerna, mormor, moffe och vi har haft en mysig dag först på det lilla museumet om opera sångaren Birgitt som va hyfsat intressant. Sen en glass när det regna som värst och från museumet till halmstad och kusinerna där vi käka kvällsmat och hade det supermysigt!
Idag är jag på jobbet och efter så ska jag sticka ut till väla och sätta in min lön som kom på en check. Sen ska jag handla skor! Måste visa er min grymt snygga jacka jag köpte på utförsälningen på Stadium! Längtar till hösten.

Vi hörs senare, lämnar er med några bilder från museumet igår!

Måååndag

Börjar jobba idag igen och jobbar hela veckan förutom fredag. Ska bli skönt att göra något för båda mina päron har börjat jobba. Just nu äter jag frukost men vet inte vad jag ska ha på mig, om det är varmt eller kallt. Solen skiner men i Sverige kan det ju skifta på två sekunder. Tänkte ha lång klänning men blir nog för varmt, hmmm. Ja ni. Detta kommer ta tid!

Torsdag, Fredag, Lördag, BILDBOMB


Torsdag

Fredag
   

Off to Helsingör

30 grader varmt och jag dör. Men vi kör en runda med familjen till Helsingör.

LATE NIGHTS IN HBG❤️

FÖR VARMT

Watch out!

Helgens äventyr

Jobbade i lördags, sen åkte vi till stranden och käka pizza med familjen.
Söndagen var jag ledig och då klättrade vi i skogen utanför väla. Ni kan kolla deras hemsida www.rambazamba.se. Kommer lägga ut bilder sen från de. Sen blev det stranden på eftermiddagen för det är så sjukt varmt nu.

Ha en bra tisdag!

Lets go to the beach beach

Warm day

 

Warm day

 

Warm day by emmyys featuring Urbanears

TRE OLIKA

tre olika

 

tre olika by emmyys featuring bird wall art

Lie to Me

Har även blivit helt beroende av en serie som heter Lie To Me, sjukt bra! Handlar om en man som heter Dr. LIghtman och är bra på att läsa av folk så han har massa uppdrag med sin så kallade Lightman group. Om man gillar spänning och lite komedi är denna perfekt! Sitter och kollar ett avsnitt per kväll minst så blir ibland sent. Det är tur det är avslutande avsnitt så man inte måste se vidare, då hade jag dygnat för dn är sjukt bra och jag är helt fast. 
Dagens tips!

 

FY VAD DET ÄR VARMT!!