EMMY

SHARE SMILES

Late nights, early mornings.

Vaknade riktigt tidigt idag igen.. La mig vid 1 igår och vakna 8 imorse, vilket suger för jag är skit trött. Man blir så seg och hängig, skit tråkigt!
Jag hatar när man vaknar också och håret är fettigt, duscha ju för fan igår! Fattar inte hur, blir så sur. Måste avvänja det på något sätt, men hur? Kan ju inte skita i att duscha, ska jobba iböand och sen ska jag va med vänner. ÅH, blir lite irriterad. Mest för att jag är trött antagligen. 
Ska göra en smoothe, sätta igång en film och njuta av ensamheten innan alva vaknar.
 

Long nights with Ed

En kväll full av musik


on repeat

Inspiration

Fick ett super fint sms av min fina vän. Hjälpte verkligen mig att tänka positivt!

sun is here

Börja med frukost på mc med Eve & Kevin. Sen vänta jag i stan med Kevin som skulle till doktorn. Satt i solen och prata. Nu är jag hos mormor och morfar, ska snart hem med Alva och Isak ska stanna kvar och sova.

Make up

dagens

I don't think you understand, she's my ''fuck that'' buddy!

Igår var jag på gymmet, plockade jordgubbar och sen hem till aleks på kvällen för en födelsedags middag med några tjejer. 
Eftersom det regna så mycket tog jag inte med min kamera. Men det var sista dagen vi kommer träffa izzie för hon åker på euro tour på torsdag, sen kommer hon hem på kvällen
den 12:fte juni och åker hem till USA tidigt, tidigt den 13:de. 
Jag kan inte fatta riktigt att hon åker iväg, känns som att jag komemr se henne snart igen. Att hon bara ska på semester över sommaren. Kommer sakna henne otroligt mycket
för hon är en helt underbar människa och jag bara älskar henne. Jag älskar alla mina nya vänner, känner mig så bekväm med dem. Izzie är en stor del i vårat ''gäng''.
Funderar på att åka och säga hejdå till henne idag ordentligt, kanske ändå ska in till stan. 

ÄLSKAR DIG ISABELLA! 


JORDGUBBAR❤️

Early morning at the gym

Va på gymmet vid halv tio imorse och körde ett fullkropps pass. Nu ska jag och mina syskon cykla och plocka jordgubbar! Muuums!

Malmö

Varit i Malmö med fina Maja hela dagen! Blev halvt onyttigt, men ibland får man unna sig och vi har verkligen gått sjukt långt!

BREAKFAST

Orkade inte göra så mycket frukost så blev en smoothie med en halv banan, lite mango och hallon och vanilj yoghurt.

Early morning

Vaknade supertidigt och kunde inte somna om. Ska göra lite frukost, kanske en smoothie och starta en film.  
Tycker det är så himla segt att vakna tidigt. Ska iväg till emporia med Maja så hade kunnat sova till 10.00. Fördriver tiden med bra musik.

SOMNAR SÖTT IN

Livet är som en dragkedja, oftast klickar allting. Men ibland fastnar något som kan ta tid att fixa men oftast lagar det sig och allt flyter på igen


Livet är som en dragkedja, oftast klickar allting. Men ibland fastnar något som kan ta tid att fixa men oftast lagar det sig och allt flyter på igen.