EMMY

BEKÄNNELSER

 

1. Jag har lätt för att strypa mig själv i pyjamaser, så oftast är det trosor och ett linne som gäller. Aaaand... I LOVE IT! Liksom, sova naken funkar inte men blir lätt too much. Och är det vinter och kallt lägger jag till ett par strumpor också! Väldigt sällan byxor och det är isf shorts.

2. Är jag ledsen funkar kyssar i nacken, kramar bakifrån och fingrar genom mitt hår som ett säkert kort. Dock är jag inte jätte svår att få på bra humör igen om jag typ går och lägger mig eller är med någon riktig mysig person. 

3. Jag kramar, lutar mig mot och skämtar mycket med personer jag känner mig bekväm med. Älskar när man lutar sig mot någons axel och de kramar om en eller lutar huvudet mott mitt. Men kan inte kalla mig själv klängig.

4. Saknar min iphones funktioner och touchen, men inte jättemycket det sociala. Skönt att vara borta från det sociala nätverket för ett tag + jag behöver inte vara rädd för att tappa min sony, den är inte värd så mycket.

5. Har tappat lusten för att blogga vissa dagar och ser det ibland som ett måste. Har inte så mycket läsare heller så känns meningslöst för ingen läser det. Men gillar er som gör det och ni är fett coola om ni läst min blogg när jag blir känd.

6. Jag är lite osäker i mig själv så drar ofta skämt om mig själv eller är tvärtom åt andra hållet och att jag-är-så-snygg-alla-vill-ha-mig. Ofta håller mina vänner med men alla vet den riktiga orsaken och ibland bara ibland önskar jag att de var sant.

7. Jag är en random person och om du pratar med mig får du säkert veta något helt ointressant bara för det är pinsam tystnad eller jag tycker det är kul.

8. Finns oftast inte så mycket seriösa bilder på mig,  förutom de selfies jag tagit själv. 

9. Min mormor och morfar är 2 stjärnor som alltid varit vid min sida och 2 stjärnor jag aldrig vill ska släckas. Vill så gärna de ska se min student, mitt bröllop, min första pojkvän, mina barn, att det blir något vettigt av mig i arbetslivet. Att jag gör dem stolta, för de betyder mer än något annat.

10. Jag är ALLTID en glad person som älskar att inspirera, glädja och uppskatta livet! Är du vän med mig menar jag aldrig något illa och hatar bråka och diskutera.

 

Träffar du mig ser jag oftast ut såhäär. Mist aldrig en sekund att le!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas