EMMY

BIG NEWS

Tiden och dagarna går så fort förbi. Min dag igår var fylld av teater, vi börja som vanligt med 2,5 h teater där vi även spela upp west side story för 2:or och några 3:or. Sen historia, sen idrott där vi spela beachhandboll. Vi mötte ett lag som var 98:or och vi förlora, sen mötte vi varandra i klassen och när vi skulle sluta avsluta vi med lite brottning i sanden. Dem senaste dagarna har de varit mycket att jag bara varit med Kevin och Måns. Det bara råkar hända. Så Kevin var inte sen med att brotta ner mig och tackla fult. 
Sen hade vi 2-3 h ''håla'' för vi skulle spela upp west side story igen för familj och vänner klockan 18.00. Den första gick sådär, men sista var alla avslappnade och bara körde. Var så himla kul! Man insåg när man gjorde de olika scenerna och sprang fram och tillbaka att detta är kul och detta vill jag göra mer. Insåg hur roligt vi har haft och hur mycket vi har skrattat åt våra misstag men även gråtit och vara känslosamma när det gått bra. Alla kramar och skämt, de är verkligen skit kul och ja, obeskrivlig känsla.
Efter våran föreställning kom jag hem, duscha och bytte om på 7 minuter, fett stolt faktiskt, sen in till stan igen och mötte Kevin, Susanna & Clara. Vi hade en mysig kväll och halv elva doppa jag rumpan eller snarare crascha jag i sängen. 

Morgonen idag börja med nk som var riktigt waste of time. Hade något frågesport liknande spel som bara sög ut energin ur en. Sen håla till klockan 12.45 då nästa lektion börja och det var teater. Vi städa undan vår fina scen och la ner all rekvisita och kläder.Lite sorgligt men sen fick vi veta det coolaste någonsin! 
Nästa år kommer vi göra ett sammarbete med en grupp som heter något Teatergruppen reagera (eller något, jag och namn är inte 200%) i Malmö och vi kommer få spela på stadsteatern i helsingborg! STADSTEATERN!!
Vi ska ha biroller men ändå, sååå himla cooooolt! Är riktigt glad och taggad och känner att livet är så jävla bra och finns ingen anledning att klaga. Teatern kommer att visas för ungdomar i åldern 14-15 alltså de i årskurs 9. De flesta tvåor har fått ett erbjudande på ett eller annat sätt men detta är stort! I deras teater grupp är dem 3 stycken så vi kommer få vara med, anatgligen killarna lite mer då de bara är två stycken. Men ja är så exalterad. Dock ska de vara i slutet av terminen så vi har mycket innan dess. Vi ska även göra barnteater vilket passar mig till tusen, jag älskar barn.

Men nu ska jag ta långhelg! Så skönt att avsluta onsdagen på ett bra sätt. Det är inga skoldagar kvar. På måndag ska vi ha matte 1 timme för att gå igenom betyg, tisdag beachhandboll och onsdag avslutning! Ett år går verkligen snabbt. Ha ett superbra minilov! 

PEACE

jag och kevin när vi kolla lejonkungen//aleks, kevin och jag när vi var snobbar i west side story, do i look like a dude or do i look like a dude?
selfie, måns, aleks, kevin, susanna, evelina och jag..
MINA FIINA FIIINA VÄNNER

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas