EMMY

Kategori: Fashion

Tisdagskväll

 

UPPE MED TUPPEN

Eller nja snarare hönan eller tom ägget.
Ställde klockan halv nio, ska iväg med mamma och mormor och handla mat, lite kläder, speciellt regnjacka!!, och sen i eftermiddag vid två sak jag på möte om simskolan i höst..
Därför vi åker så tidigt så jag ska hinna hem och ta moppen ut till Ekeby, men jag hoppas innerligt vi inte hinner så dem får köra mig för det regnar och jag kan typ inte vägen.

Ha en bra dag! :)


Värsta selfiebomben!

 

12:00HARD TO DECIDE

kan verkligen inte bestämma mig vilka som är snyggast! 
mina vänner tycker olika.. så fick ingen hjälp direkt, vad tycker ni? 
Kommentera/gilla

90210 Ivy Sullivan - Gillian Zinser

ÄLSKAR DENNA TJEJS STIL!

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

Andrahandsfavoriten

 

Godmorgon

Ha en bra dag önskar en trött emmy

Måååndag

Börjar jobba idag igen och jobbar hela veckan förutom fredag. Ska bli skönt att göra något för båda mina päron har börjat jobba. Just nu äter jag frukost men vet inte vad jag ska ha på mig, om det är varmt eller kallt. Solen skiner men i Sverige kan det ju skifta på två sekunder. Tänkte ha lång klänning men blir nog för varmt, hmmm. Ja ni. Detta kommer ta tid!

Wishes of the day

Sunny

 

Sunny by emmy-sjolander featuring black glasses

Söndags mys


Rea Favoriter

Hitta fett snygga träningskläder på rean från olika affärer. Har knappt hunnit gå och kolla i några affärer pga pengabrist. Får inte min lön förrän nu i slutet av juli.
Från H&M.

HÄR/HÄR/HÄR/HÄR


Några snyggingar från STADIUM.

HÄR/HÄR/HÄR/HÄR

H&M

Vi va inom h&m snabbt för att köpa ansiktsmask och jag hitta detta snygga nagellack från essie för 50 kr på rean! Såg ett snyggt blått också som jag tror jag ska köpa också. Detta är glittrigt bara vilket jag blev lite ledsen över, trodde det var mer silver i. Men sjukt fint ändå!!